Notodden

Retningslinjer

Alle deltagere, artister, sponsorer, gjester og frivillige må følge retningslinjene. Arrangørene passer på at de blir fulgt.

Kortversjonen

Notodden Pride ønsker en god og trygg opplevelse for alle, uansett kjønn, kjønnsidentitet og uttrykk, alder, legning, fysisk fremtoning, kroppsstørrelse, rase, etnisitet, sosial bakgrunn, religion (eller mangel på sådan).

Vi godtar ikke trakassering i noen som helst form hverken på arrangementet eller i sosiale medier.

De som bryter retningslinjene vil kunne bli bedt om å forlate arrangementet.

Den litt lengre versjonen

Trakassering omfatter støtende muntlige kommentarer knyttet til kjønn, kjønnsidentitet og uttrykk, alder, legning, handicap, fysisk fremtoning, kroppsstørrelse, rase, etnisitet, religion, truende oppførsel, forfølgelse, bilder eller opptak uten samtykke og uønsket seksuell oppmerksomhet.

Vi forventer at alle som blir bedt om å slutte med uønsket oppførsel gjør det umiddelbart.

Retningslinjene gjelder alle deltagere, inkludert, sponsorer, artister og andre gjester.

Hvis noen er delaktig i trakassering eller viser trakasserende oppførsel vil arrangørene gjør det vi mener er hensiktsmessig. Det kan være alt fra tilsnakk til å vise personene bort fra arrangementet.

Hvis du blir trakkasert, ser at andre blir trakasert, eller har andre bekymringer så ta kontakt med arrangørene med en gang. Du kjenner igjen arrangørene som de som har på seg sorte t-skjorter med Notodden Pride logo og CREW på ryggen.

Vi som arrangører er glade for at du blir med på feiringen og vil gjøre vårt ytterste for at du skal føle deg trygg under arrangementet.